Hoe kiest u de beste robotmaaier (en krijgt er geen spijt van)

Of een gazon erg groot is of klein, het verdient evenveel aandacht

In tegenstelling tot de concurrentie, die alleen de grootste en duurste modellen van allerlei functies voorziet, hebben al onze robotmaaiers dezelfde ongeëvenaarde technologie met exclusieve functies die ze volledig configureerbaar maakt.

Ga voor het beste, ongeacht de grootte

Niet alle robotmaaiers zijn gelijkt

De juiste maat Landroid kiezen is simpel, er een op maat maken is pas leuk. Bomen in uw tuin, dan hebt u een obstakelontwijkingssysteem nodig. Bang voor diefstal, gebruik dan geo-fencing. Ga ook voor een gebruiksvriendelijke app met de mogelijkheid om software makkelijk te upgraden.

Kleine gazons

Robotmaaiers kunnen toveren in kleine tuinen

Denkt u dat een klein gazon de investering niet waard is, denk dan nog een na. Een traditionele grasmaaier een keer per week moeten duwen kan een fluitje van een cent zijn. Besef wel dat door een robotmaaier uw gazon er niet alleen ongerept uit zal zien, maar dat binnen enkele weken uw gras dikker, groener en met veel minder onkruid zal zijn dan ooit tevoren. Daarnaast is het milieuvriendelijker en vele malen stiller dan uw traditionele maaier.

Middelgrote gazons

Robotmaaiers zijn niet (alleen) voor luie mensen

Ook al geniet u van het grasmaaien, kunnen er momenten zijn dat de werkdruk u teveel wordt. Een robotmaaier maait uw gras, houdt het onkruid onder controle en geeft u een gazon waarop uw buren jaloers zullen zijn. Bij het kiezen van de beste robotmaaier voor uw middelgrote gazon, moet u rekening houden met de lay-out, zoals bomen en eventuele smalle doorgangen.

Grote gazons

Grote tuinen hebben specifieke eisen

Als uw tuin aan de grote kant is, is de kans groot dat u een zitmaaier gebruikt. En hoewel het de eerste keer waarschijnlijk leuk was, werd het daarna net zo saai als mensen die hun eten op Instagram posten. Een robotmaaier zal u kostbare tijd besparen. Tenzij u het 24/7 wilt laten werken, kies er een met intelligente navigatie, een zware accu en een snelle lader.

0m2

Als uw tuin eerder een klein juweeltje is dan groot en u denkt geen robotmaaier nodig te hebben. Kijk dan eens naar de Worx Zen 20V snoerloze heggenschaar. Deze is ideaal voor kleine tuinen en bloemperken.

300m2

De robotmaaier voor kleine tuinen

Worx Landroid S300

Zelfs onze kleinste robot is volledig configureerbaar en wordt geleverd met alle toeters en bellen zoals bij de grotere modellen. Het ontwerp is geoptimaliseerd en speciaal voor kleine gazons gemaakt.

500m2

De best verkochte robotmaaier van Europa

Worx Landroid M500 Plus - 2021 editie

Er is een goede reden waarom Europeanen de Landroid M500 boven alle andere merken robotmaaiers hebben verkozen. Na de update, bevat deze nog meer extra functies.

700m2

De meest verkochte in zijn categorie*

Worx Landroid M700 Plus - 2021 editie

Door een grotere accu en een langere looptijd is dit model voor middelgrote gazons werkelijk onverslaanbaar. Nu ook met zwevend dek.

*De best verkochte robotmaaier van 2020 in Europa in de categorie 500-700 m2 in doe-het-zelf-zaken.
1000m2

Een meester op ruig terrein

Worx Landroid L1000 Plus - 2021 editie

Met een zwevend dek en V-profiel wielen betreedt het nieuwste model de moeilijkste ondergronden met gerobotiseerd vertrouwen.

2000m2

De perfecte keuze voor de grootste oppervlakken

Worx Landroid L2000

Met de grootste accu en de snelste lader, in combinatie met het door ons gepatenteerde AIA intelligent navigatiesysteem, is uw grootste gazon in minder tijd gemaaid.

Hoe lang heb ik nodig om mijn gazon te maaien?

AIA
navigatietechnologie
Landroid M
4h30’ per dag*
* gebaseerd op echte DGPS route-tracking test
Conventioleel willekeurig nagigatiegedrag
Competitor
8h per dag

Efficiënti maaien

Minder impact op uw gazon, meer tijd om te genieten van uw tuin

Door de gepatenteerde AIA technologie, manoeuvreert de Landroid op een efficiënte wijze door uw tuin en laadt zich trouw weer op, terwijl Conventionele robots met willekeurige navigatie nog steeds rondjes draaien op half getrimde gazons. Landroid stuurt gewoon elke keer bij als een grens bereikt wordt; precies zoals je van een robot zou verwachten. Andere willekeurige navigatiemaaiers stoppen herhaaldelijk, keren om, stoppen opnieuw en bewegen eindelijk voort na het vinden van het juiste pad. Uiteindelijk. Met de Landroid, minder bedrijfstijd betekent minder herhaalde rijstroken en dus minder slijtage van uw graszode. Uiteindelijk, heeft u meer tijd over om te genieten van uw tuin in plaats van zich zorgen maken over het onderhoud ervan.

Ongeëvenaarde wendbaarheid

Complexe gazons onder de knie

Worx Landroid vindt door nauwe doorgangen altijd een weg, zonder dat er een geleidingsdraad wordt aangelegd. En nog beter, het maait de hele doorgang en niet juist het pad boven de geleidingsdraad.

Allernieuwste randafwerking

Verminder de hoeveelheid opruimwerk

Een van de vaak voorkomende klachten van robotmaaiers eigenaren is dat ze handmatig de randen of perken moeten bijwerken omdat typische robotmaaiers daar niet bij kunnen. Wij hebben dit aangepakt door de snijschijf van de Landroid te verschuiven en zo dicht mogelijk bij de rand te plaatsen*.

*beschikbaar op geselecteerde modellen

Het intelligente gerobotiseerd gazonverzorgingssysteem

Is het gras van de buren altijd groener? Niet meer

Met algoritmes die door top wetenschappers op het gebied van gras zijn ontwikkeld, is Landroid in staat om zich aan de steeds veranderende factoren die de grasgroei beïnvloeden, zoals temperatuur, zonnestraling, neerslag en voeding aan te passen. Deze factoren worden toegepast op uw specifieke grassoort en bodemsamenstelling. De resultaten worden vervolgens dagelijks aan elke individuele Landroid geleverd via het Noesis™ cloud computing-netwerk. Hier komt geen giswerk aan te pas. Dit is gewoon wetenschap.

Specifiek voor uw gras

Verschillende soorten, verschillende groei

De verschillen in groeisnelheid tussen grassoorten kunnen aanzienlijk zijn. Daarom is het belangrijk voor Landroid om te weten met welke soort het te maken heeft. Weet u niet om welke grassoort het gaat, dan wakkert de app uw botanische brein aan en helpt u het uitzoeken.

Specifiek voor uw bodem

Bodemtextuur is belangrijk

Watervoorziening speelt een belangrijke rol in de gezondheid en groei van gras. Maar wist u dat de bodemtextuur ook een rol speelt? De verhouding tussen zand, slib en klei beïnvloedt het waterbergend vermogen van de bodem. Weet u niet zeker welk bodemtype u hebt? De app helpt u een eenvoudig experiment uit te voeren om dit te achterhalen.

Specifiek voor uw mineralen

Gazon bemesten? Laat Landroid het weten

Een evenwichtige inname van minerale voedingsstoffen zal de groei van uw gras ondersteunen. Gezond gras groeit sneller, en uw maaischema zou dat moeten bewijzen. Laat Landroid het weten, zodat het Noesis™ algoritme met deze informatie rekening houdt en de Landroid's maaischemai daarop afstemt.

Ongelijk gelijk gemaakt

Een zwevende dek om ruw terrein te overwinnen

Als uw gazon niet zo strak is als Wimbledon, zal uw robotmaaier hoogstwaarschijnlijk over wat hobbels en kuilen heen moeten. Het nieuwe zwevend maaidek van Landroid* past de hoogte van de maaischijf automatisch aan en compenseert hierdoor de meeste natuurlijke oneffenheden van het gazon. Dit voorkomt niet alleen dat de maaischijf uw grasmat beschadigt, maar ook dat de messen in contact komen met takken dia aan de grond liggen.

*beschikbaar op geselecteerde modellen

Maak van uw investering toekomstbestendig

Het woord verouderd bestaat niet

Robotmaaiers zijn niet goedkoop. Toch hebben wij een slimmere optie bedacht waardoor u niet om de zoveel jaar een nieuw model hoeft aan te schaffen. Net als voor uw smartphone, ontvangt uw Landroid via automatische over-the-air updates steeds nieuwe software geleverd. Zeg dus dag tegen dure uitgaven, en welkom tot het duurzame leven.

Een snoerloze robotmaaier met super power

Doe het allemaal met dezelfde accu

De Landroid wordt aangedreven door dezelfde duurzame, krachtige PowerShare accu van alle andere Worx snoerloze apparatuur. Moet u de gevallen bladeren weg blazen? Is het weer tijd om de hek te repareren met een boormachine? Neem de Worx PowerShare accu van de grasmaaier, klik hem op het gereedschap dat u wilt gebruiken, en u kunt aan de slag.

Maak Landroid
jouw Landroid

Het enige modulaire robotmaaisysteem

Configureerbaarheid maakt Landroid echt uniek. Alle Landroid robotmaaiers zijn ontworpen om naar behoefte te worden configureerd door middel van vier modulaire opties.

ACS

Zicht is een gave

De enige robotmaaier met zelfrijdend vermogen

De dagen dat robotmaaiers tegen bomen en andere obstakels afketsten, zijn voorbij. Het optionele module Landroid's Anti Collision System (ACS) beschikt over ultrasone obstakelherkenning om boomstammen, meubels en voorwerpen die op het gazon liggen, met gemak te ontwijken.

RadioLink

Grenzeloze connectiviteit

Haal uw voordeel uit het ecosysteem van Landroid

Landroid vertrouwt op cloud computing voor het verkrijgen van informatie over het weer en software-updates. Thuis wifi-netwerken bieden normaal gesproken dekking aan slechts een fractie van uw tuinoppervlak. Met de optie RadioLink-module wordt een speciale peer-to-peer radioverbinding tot stand gebracht tussen uw Wi-Fi-router en de robotmaaier, met een bereikt tot wel 500 meter.

Find my Landroid

Bescherm uw investering tegen diefstal

Diefstalbeveiliging en dataconnectiviteit in één module

Maak u geen zorgen over de veiligheid dankzij het optionele Find My Landroid-module. Hiermee kunt u uw Landroid blokkeren en opsporen in het geval iemand hem uit uw tuin heeft gehaald. Een bijkomend voordeel van de module is dat uw Landroid met het internet verbonden is, ook wanneer u geen Wi-Fi hebt.

Off-Limits

Vereenvoudigde installatie en bijwerking

Houd de robot uit de buurt van bestaande en toekomstige no-go zones

Nieuwe trampoline? Vers geplante bloemperken? Dit zou betekenen de nieuwe elementen eerst omringen en de draad weer op de elektrische omheiningskabel moeten aansluiten. Met de optionele Off-Limits module aan boord, heeft u gewoon geen onzichtbare omheining rondom bestaande en toekomstige delen van uw gazon niet meer nodig.

Geloof ons niet op ons woord

Lovende reviews, tevreden klanten
Lovende reviews, tevreden klanten

Beste uit de test van 19 geteste modellen - Landroid M700

"We hebben 19 robotmaaiers getest. Voor de meesten staat op nummer één de Worx Landroid M700" ...

Lees verder
AllesBeste, Duitsland

Beste uit de test van 12 geteste modellen - Landroid M700

"Hij is sneller en flexibeler dan de andere robotmaaiers op de markt, en maait tot aan de rand." ...

Lees verder
Besteitest, Denemarken

Beste uit de test van 11 geteste modellen - Landroid L1000

"We hebben de Worx-maaier uitvoerig getest en waren vooral enthousiast over de app." ...

Lees verder
Stern, Duitsland

Beste uit de test van 5 geteste modellen - Landroid L1000

"De Worx Landroid L1000 weet alle noodzakelijke functies die we van een automatische grasmaaier verwachten, in perfect balans te brengen." ...

Lees verder
Productexperter, Zweden

Onze keuze in 2021 - Landroid L2000

"Beschikt over automatische planning, intelligente navigatie en maait uw gazon zo dicht mogelijk bij de randen." ...

Lees verder
Selectos, Frankrijk

Beste keuze voor kleinere gazons - Landroid S300

"Deze robotmaaier is het kleine broertje van onze Best in Test en bevat de meeste van zijn sterke punten, maar kost veel minder." ...

Lees verder
Productexperter, Zweden

Aanbevolen voor middelgrote gazons - Landroid M500

"De Worx Landroid M500 maakt een beslissende sprong naar voren ten opzichte van de Gardena Sileno City 500"

Lees verder
Home & Smart, Duitsland

Aanbevolen voor slimme huisvrienden - Landroid S300

"Een groot pluspunt van Landroid S300 is de multi-zone ondersteuning"

Lees verder
Home & Smart, Duitsland

Beste budget robotmaaier 2021 - Landroid m500.

"Een zeker betaalbare robotmaaier met alle functies die u nodig hebt, maar voor de helft van de prijs vergeleken met andere grasmaaiers uit de test."

Lees verder
Bast-i-Test, Zweden

Beste uit de test en Beste Koop van 9 modellen - Landroid M500

"De M500 is een echt werkpaard met uitstekende wendbaarheid om obstakels heen en een intelligent besturingssysteem." ...

Lees verder
The Independent, UK

Keuze van redactie, Landroid L1000

Uitstekende maaiprestaties, Wi-Fi en werkt met een mobiele app, die het allemaal onze Keuze van redactie voor robotmaaiers opleveren. ”...

Lees verder
PCMag, UK

Beste uit de test van 6 modellen - Landroid L1500

"Deze gebruiksvriendelijke robotmaaier werkt goed met de meeste gazons en is betaalbaar." ...

Lees verder
Mashable, UK

Beste uit de test en Beste Koop van 3 modellen - Landroid S300

"De S300 haalt veel van de beste eigenschappen van zijn duurdere stalgenoten en brengt ze samen in dit betaalbare pakket." ...

Lees verder
Expertreviews

Onze robotkeuze - Worx Landroid M

"Deze kracht stelt gebruikers in staat om het gazononderhoud te vergeten, en dankzij zijn wifi en een app-interface kunnen gebruikers het maaischema instellen via hun smartphones"...

Lees verder
BobVila, USA

Heeft u nog vragen over Landroid?
Onze experts hebben het onder controle

Hoe verbind ik de Landroid met wifi

Om de functionaliteit van uw Landroid ten volle te benutten en er zeker van te zijn dat de software altijd up-to-date is, moet u hem verbinden met het internet. Om uw Landroid te verbinden heeft u de naam (SSID) en het wachtwoord…

Lees verder

Hoe plan ik de installatie van Landroid

Het installeren van Landroid is gemakkelijk, en zelfs nog gemakkelijker als u helder heeft wat u moet doen. Een goede planning helpt u ook om fouten te voorkomen of de installatie te moeten herhalen nadat u hem...

Lees verder

Hoe leg ik de grensdraad

Landroids grensdraad is de omtrek waarbinnen Landroid zal maaien. Nadat uw oplaadbasis is vastgezet (zie Hoe plaats ik de oplaadbasis op de juiste manier) kunt u overgaan tot het leggen van de grensdraad…

Lees verder

Hoe de Landroid-planning werkt

Landroid kan men zo plannen dat het gazon op twee verschillende manieren gemaaid wordt: manueel of automatisch. In dit artikel leggen we de twee manieren uit, zodat u kunt kiezen wat het meest aan uw…

Lees verder

Fout „Draad ontbreekt!”

De grensdraad van uw Landroid kan beschadigd of doorgesneden worden door externe factoren, zoals een beluchter, spade, hark... Als de draad beschadigd is, geeft hij een laag signaal dat onvoldoende is om door de Landroid te worden…

Lees verder

Hoe gaat u om met het routine-onderhoud van de Landroid?

Uw Landroid zal met minimaal onderhoud probleemloos functioneren, seizoen in, seizoen uit. Uw Landroid werkt hard en moet zo nu en dan schoongemaakt en gecontroleerd worden…

Lees verder
Oneffen gazons

Thuis, zelfs op de piste.

Landroid's geavanceerde inertie sensing technologie geeft real-time informatie over drift, helling en snelheid om nauwkeurig het koppel van de wielen te regelen. Bergop en bergaf.

Ontwerp voor alle weersomstandigheden

Overleeft alles wat de hemel uitbraakt.

Landroid is blij om buiten te zijn bij elk weertype. Maar als het regent, weet hij dat maaien uw grasmat kan beschadigen, dus stopt hij en begint pas weer als het gras is opgedroogd*.

* Deze functie kan worden uitgeschakeld via de app
Snijhoogte aanpassing

Zolang als je het wilt.

De graslengte is afhankelijk van de weersomstandigheden en uw voorkeur. Het instellen van de Landroid maaihoogte op uw favoriete lengte is net zo eenvoudig als het draaien aan een draaiknop.

Veiligheid eerst

Vertrouw de robot.

De bladschijf stopt onmiddellijk met draaien als de robot van de grond wordt getild.

Stillere buurten

Het geluid van de stilte.

Benzinemaaiers kunnen tot 100dB luid worden en vereisen oorbescherming. De Worx Landroid is zo stil dat uw buren nooit zullen klagen.

Schop tegen de rommel

Stealth oplaadstation.

Het slanke laadstation van de nieuwe Landroid is vrijwel onzichtbaar en ligt op een rooster waar gras doorheen kan groeien.

Belangrijkste kenmerken en specificaties

 
 
Landroid S300
WR130E
Landroid M500
WR141E
Landroid M700
WR142E
Landroid L1000
WR147E.1
Landroid L2000
WR155E
AIA intelligente navigatie          
Configureerbaar          
Automatische firmware-update          
Cut-to-Edge          
Noesis™ cloud computing          
Multi-zone tot 4 zones          
PowerShare accu 2 Ah     4 Ah 5 Ah
Zwevende snijschijf          
Interface/Display Keypad/LED Keypad/LED Keypad/LED Dial/LCD Dial/LCD
Wi-Fi          
Bluetooth          
Maximale helling 35% 35% 35% 35% 35%
Voorwielen 1 1 1 2 2
Maaihoogte / breedte 20-50 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 22 cm
  Meer te weten komen Meer te weten komen Meer te weten komen Meer te weten komen Meer te weten komen

Her assortiment bevat nog meer voor u

Ontdek alle modellen die bij onze verkooppartners verkrijgbaar zijn

In het Landroid assortiment zijn er nog zes robots, voor een totaal van 11 modellen. Ze bevatten allemaal dezelfde geavanceerde technologie en unieke kenmerken. Controleer de beschikbaarheid bij onze verkooppartners en kijk uit naar promoties en aanbiedingen.

Landroid S300
WR130E
Perfect for lawns up to 300m²
Landroid M500
WR141E
Perfect for smaller gardens up to 500m²
Landroid M500 plus
WR165E
Perfect for smaller gardens up to 500m²
Landroid M700
WR142E
Perfect for lawns up to 700m²
Landroid M700 Plus
WR167E
Perfect for lawns up to 700m²
Landroid L1000
WR147E.1
Perfect for lawns up to 1000m²
Landroid L2000
WR155E
Perfect for lawns up to 2000m²