Sådan vælger du den bedste robotplæneklipper (og fortryder det ikke)

Enhver plæne - stor som lille - fortjener den samme omhyggelige pleje

I modsætning til konkurrenterne, der kun samler funktionerne på deres største og dyreste modeller, omfatter alle vores robotplæneklippere den samme fremragende teknologi, eksklusive funktioner og kan brugertilpasses efter behov.

Kræv det bedste, uanset størrelsen

Ikke alle robotplæneklippere er skabt ens

Det er nemt at vælge den rette størrelse Landroid, men det sjove ligger i at brugertilpasse den. Hvis du har træer i haven, får du brug for et system, der undgår forhindringer. Hvis du er bekymret over tyveri, skal du kigge på geo-hegn. Se også den brugervenlige mobil-app og muligheden for let at opdatere softwaren.

Små plæner

Robotplæneklippere laver mirakler i små haver

Tænk dig om igen, hvis du ikke mener, din have er værd at investere i. Det ser måske ikke ud til at være noget problem at slå plæne en gang om ugen, men hør nu her: en robotplæneklipper får ikke alene græsplænen til at se naturlig ud, men hurtigt bliver græsset tættere og grønnere end nogensinde før, og der vil være langt mindre ukrudt. Derudover er den langt bedre for miljøet og selvfølgelig lydløs end din gamle plæneklipper.

Mellemstore græsplæner

Robotplæneklippere er ikke (kun) noget for dovne mennesker

Selv hvis du nyder at slå plæne, kan der være tidspunkter, hvor du bliver overvældet af arbejdsbyrden. En robotplæneklipper slår græsset effektivt, holder ukrudtet i skak og giver dig en græsplæne, som dine naboer vil misunde dig. Når du vælger den bedste robotplæneklipper til din mellemstore græsplæne, skal du overveje layoutets funktioner.

Store plæner

Store haver kræver særlige funktioner

Hvis din have stor, bruger du sikkert en selvkørende plæneklipper. Selvom det sikkert var behageligt første gang, blev det lige nøjagtigt lige så kedeligt, som folk, der viste deres mad i opslag på Instagram. En robotplæneklipper sparer dig en masse kostbar tid, men med mindre du ønsker at arbejde i døgndrift, skal du vælge en med intelligent navigation og en hurtigere lader.

0m2

Hvis størrelsen af din have er mere bijou end bred, har du ikke brug for en robotplæneklipper. Vend i stedet blikket mod den trådløse kratskærer Worx Zen 20V. Den er ideél til miniaturehaver og blomsterbed.

300m2

Robotten til del små haver

Worx Landroid S300

Selv vores mindste robot kan brugertilpasses fuldt ud og leveres med alt de samme tilvalgsdele som større modeller i et design, der er perfekt optimeret til de små plæner.

500m2

Europas bedst sælgende robotplæneklipper

Worx Landroid M500 Plus - 2021 udgaven

Der er god grund til, at europæiske husejere har valgt Landroid M500 over alle andre brands af robotplæneklippere. Nu, hvoer den er opdateret, leveres den nu med endnu mere ekstraudstyr og ekstra funktioner.

700m2

Topsælgeren inden for sin klasse*

Worx Landroid M700 Plus - 2021 udgaven

Denne model fås ikke bedre til mellemstore og store haver på grund af det større batteri og den længere driftstid. Nu fås den også med flydende ophæng.

* Europas bedst sælgende robotplæneklipper i 500-700 m2 segmentet i DIY-butikker i 2020.
1000m2

Mesteren i genstridigt terræn

Worx Landroid L1000 Plus - 2021 udgaven

Den nye model har flydende ophæng og hjul med V-slidbane, der let og ubesværet håndterer selv det hårdeste terræn.

2000m2

Perfekt valg til store arealer

Worx Landroid L2000

Vores største batteri og hurtigste oplader kombineret med vores patenterede intelligente AIA-navigation afdækker hele din plæne på kortere tid.

Hvor lang tid tager det at slå plænen?

AIA
navigationsteknologi
Landroid M
4h30’ om dagen*
* baseret på en ægte DGPS-rutesporingstest
Konventionel tilfældig navigationsadfærd
Competitor
8h om dagen

Effektiv græsslåning

Mindre slid på plænen, mere tid til at glæde dig over haven

Landroid, der er drevet af den patenterede AIA, navigerer effektivt og driftsikkert gennem haven og sidder i ladestationen, mens de andre robotter stadig bevæger sig rundt konventionelle tilfældige navigationsrobotter bevæger sig stadig rundt på halv-trimmede græsplæner. Landroid styrer ganske enkelt udenom, hver gang den når en kant. Den samme effekt, som du kunne forvente af en robot. Andre plæneklippere med tilfældig navigation, bakker, stopper, drejer ofte, eller bevæger sig fremad, før de endelig finder den rette passage. Endelig. Med Landroid går mindre arbejdstid og færre omgange på plænen op i en højere enhed. Du kan ultimativt bruge mere tid på at nyde haven og mindre tid på at bekymre dig om at vedligeholde den.

Uovertruffet smidighed

Klarer komplekse græsplæner mesterligt

Worx Landroid finder altid vej gennem snævre passager, uden at være afhængig af styretråd. Endnu bedre, den klipper hele passagen og ikke kun banen lige over tråden.

Effektiv slåning langs kanterne

Reducer oprydning efter slåning af kanter

En beklagelse, vi ofte hører fra ejerne af robotplæneklippere er, at det er nødvendigt at klippe kanterne manuelt eller kanterne, som robotplæneklipperen ikke kan nå. Vi har løst det ved at forskyde Landroids rotorblad og flytte det så tæt som muligt ud til kanten*.

* leveres på udvalgte modeller

Det intelligente robotplejesystem til græs

Er naboens græs altid grønnere? Ikke længere

Med de algoritmer, der er udviklet af topgræskforskere, tilpasser Landroid sig de konstant skiftende forhold, der påvirker græssets vækst, fx. temperatur, solstråler, regn og næring. Disse faktorer anvendes på den specifikke græstype og plænens jordsammensætning. Herefter leveres resultaterne dagligt til hver enkelt Landroid gennem cloud-computernetværket Noesis™. Der er intet mystisk ved det, men ren videnskab.

Specifikt for dit græs

Forskellige sorter gror forskelligt

Der kan være væsentlige forskelle i vækstraten mellem græssorter. Derfor er det meget vigtigt, at Landroid ved, hvilken sort den står over for. Hvis den ikke aner, hvilken græstype, der tale om, tænder appen din botaniske hjerne og hjælper dig med at finde ud af det.

Specifikt for dit jordbund

Jordens sammensætning betyder noget

Vandtilførslen spiller en vigtig rolle for græssets tilstand og vækst. Men vidste du også, at jordens tekstur spiller en rolle? Andelen af sand, silt og ler påvirker jordens vandbindingsevne. Er du usikker på, hvilken type jordbund, du har? Appen guider dig gennem et let eksperiment, som hjælper dig med at finde ud af det.

Specifikt for mineralerne

Supplerer dit græs? Fortæl det til Landroid

Et afbalanceret indtag af nærende mineraler stimulerer væksten af dit græs. Sundt græs vokser hurtigere, og det bør klippeplanen være et klart bevis på. Fortæl det til Landroid, så Noesis™ algoritmen indregner denne information og finjustererdin Landroid’s klippecyklusser i overensstemmelse dermed.

Ujævn gjort jævn

Et flydende ophæng kompenserer for ujævnt terræn

Hvis din græsplæne ikke er helt så jævn som Wimbledon, kommer robotplæneklipperen sikkert af og til ud for at skulle håndtere ujævnheder i terrænnet. Landroid’s nye selvnivellerende ophæng justerer automatisk bladets højde, så det rettes ind efter de naturlige ujævnheder, der forekommer i de fleste græsplæner. Det forhind

* leveres på udvalgte modeller

Lav din investering fremtidssikker

Ordet forældet findes ikke

Robotplæneklippere er dyre. Men i stedet for at være nødt til at købe en ny hvert andet år, har vi en smartere løsning. Der sendes jævnlig ny software og automatiske opdateringer automatisk din Landroid. Så det er et farvel til dyre anskaffelser og goddag til en bæredygtig livsstil.

En trådløs robotplæneklipper ned kraftigt delebatteri

Gør det hele med det samme batteri

Landroid drives af det samme langtidsholdbare high-performance PowerShare-batteri, der forsyner alle trådløse Worx-enheder. Skal du have blæst nogle blæde væk fra dit blomsterbed? Skal du have ordnet dit hegn med en elektrisk skrue-boremaskine? Fjern Worx PowerShare batteriet fra plæneklipperen, klik det på værktøjet, du har brug for, så kan du gå i gang.

Gør Landroid
til din Landroid

Eneste modulære robotplæneklippersystem

Brugertilspasning gør Landroid helt unik. Alle Landroid robotplæneklippere er designet til at varetage dine individuelle behov med brug af fire modulære udstyrsvarianter.

ACS

Evnen til at se

Den eneste robotplæneklipper med selvkøringsfunktion

Ovre er de dage, hvor robotplæneklippere kørtte ind i træer og andre forhindringer. Landroids antikollisionsmodul (ACS) har ultrasonisk objekt-genkendelse, så plæneklipperen nemt undviger træstammer, møbler og andre genstande på græsplænen.

RadioLink

Grænseløse forbindelsesmuligheder

Få det bedste ud af Landroids økosystem

Landroid bruger cloud-computerteknologi til at få vejroplysninger og softwareopdateringer, men WiFi-baserede hjemmenetværk dækker normalt kun en brøkdel af havens areal. RadioLink-modulet opretter en peer-to-peer radioforbindelse mellem WiFi-routeren og robotten og har en rækkevidde på op til 500m.

Find my Landroid

Beskyt din investering mod tyveri

Tyverisikring og datatilslutning i ét modul

Stop alle sikkerhedsbekymringer med Find My Landroid-modulet. Det giver dig mulighed for at stoppe Landroids drift og spore det, hvis nogen beslutter at hugge det i haven. En ekstra fordel er, at modulet forbinder Landroid med internettet, selv når du mangler WiFi.

Off-Limits

Gør installation og renoveringer enklere

Hold robotten ude fra eksisterende og fremtidige forbudte områder

Ny trampolin? Nyplantet blomsterbed`? Dette ville kræve, at du omkranser de nye funktioner med kabel, der er forbundet med det strømforsynede perimeterkabel. Med det indbyggede Off-limit-modul, kan du droppe det udsynlige hegn omkring plænens eksisterende og fremtidige funktioner.

Tag ikke kun vores ord for det

Flotte anmeldelser, tilfredse kunder
Flotte anmeldelser, tilfredse kunder

Bedst i test ud af 19 testede modeller - Landroid M700

“Vi testede 19 robotplæneklippere. Den bedste for de fleste er Worx Landroid M700” ...

Læs mere
AllesBeste, Tyskland

Bedst i test ud af 12 testede modeller - Landroid M700

“Den er hurtigere og mere fleksibel end de fleste andre robotplæneklippere på markedet, og den slår græsset hele vejen ud til kanten.” ...

Læs mere
Bedsteitest, Danmark

Bedst i test ud af 11 testede modeller - Landroid L1000

“Vi foretog en udvidet test af Worx plæneklipperen og blev vilde med appen.” ...

Læs mere
Stern, Tyskland

Bedst i test ud af 5 testede modeller - Landroid L1000

Model Worx Landroid L1000 klarer at afbalancere alle de nødvendige funktioner perfekt, som vi forventer af en automatisk plæneklipper.” ...

Læs mere
Productexperter, Sverige

Vores valg i 2021 - Landroid L2000

“Den har automatisk planlægning, intelligent navigation og slår så kanterne af din græsplæne så tæt som muligt.” ...

Læs mere
Selectos, Frankrig

Bedst til mindre græsplæner - Landroid S300

“Denne robotplæneklipper er yndlingen i vores Bedst i Test og har bevaret de fleste af sine styrker, men koster langt mindre..” ...

Læs mere
Productexperter, Sverige

Anbefales til mellemstore plæner - Landroid M500

“Worx Landroid M500 er et afgørende spring over til Gardena Sileno City 500”...

Læs mere
Home & Smart, Tyskland

Anbefalet til smar-home-venner -Landroid S300

“Et stort plus til Landroid S300 er multi-zone-støtte”...

Læs mere
Home & Smart, Tyskland

Robotplæneklipperen med det bedste budget i 2021 - Landroid m500

“En virkelig overkommelig robotplæneklipper, der besidder alle de funktioner, du har brug for til den halve pris af andre plæneklippere i testen.”...

Læs mere
Bast-i-Test, Sverige

Bedst i test og det bedste køb ud af 9 testede modeller - Landroid M500

“M500 er en rigtig arbejdshest med fremragende smidighed omkring forhindringer og et intelligent operativsystem”...

Læs mere
The Independent, Storbritannien

Redaktørens valg, Landroid L1000

“Fremragende skæreydelse, Wi-Fi og fungerer med en mobilapp, som alle tjener det til vores redaktørers valg til robotplæneklippere.” ...

Læs mere
PCMag, USA

Bedst i test ud af 6 testede modeller - Landroid L1500

"Denne brugervenlige robotplæneklipper fungerer godt sammen med de fleste græsplæner og er overkommelig." ...

Læs mere
Mashable, Storbritannien

Bedst i test og det bedste køb ud af 3 testede modeller - Landroid S300

"S300 tager masser af de bedste funktioner fra sine dyrere stablemates og bringer dem sammen i denne overkommelige pakke." ...

Læs mere
Expertreviews, Storbritannien

Bedst i test ud af 12 testede modeller - Landroid M500

"Hvis du gerne vil have en græsplæne, der står super skarpt, uden du selv skal til at slå den, vil denne helt nye Worx Landroid m500 robotplæneklipper måske være ideel for dig."...

Læs mere
Osmedhus, Danmark

Vores robotvalg - Worx Landroid M


"Denne plæneklipper tillader brugere at glemme vedligeholdelse af plænen, og takket være hans wifi og en app-grænseflade tillader brugerne at indstille plæneklipperen via deres smartphones" ...

Læs mere
BobVila, USA

Nogen spørgsmål om Landroid?
Vores eksperter dækker det.

Sådan forbindes Landroid til Wi-Fi

For at få fuld funktionalitet ud af din Landroid og altid sikre dig, at dens software er opdateret, skal du oprette forbindelse til internettet. For at forbinde din Landroid…

Læs mere

Sådan planlægges Landroid-installation

Det er nemt at installere Landroid og endnu lettere, hvis du har lavet en god plan over hvad du skal gøre. En ordentlig planlægning vil også hjælpe dig med at undgå fejl…

Læs mere

Sådan lægges afgrænsningskablet

Landroids afgrænsningskabel er den omkreds, hvori Landroid klipper. Når din ladestation er fastgjort (se Hvordan placeres ladestationen korrekt?), kan du fortsætte med at lægge...

Læs mere

Sådan fungerer Landroid planlægning

Landroid kan planlægges til at klippe din græsplæne på to forskellige måder: manuel eller automatisk. I denne artikel vil vi skitsere de to forskellige tilstande, så du kan vælge…

Læs mere

“Ledning mangler!” -fejl

Denne vejledning hjælper dig med at vurdere den mulige årsag og fortælle dig, hvordan du løser problemet efterfølgende.Din Landroids afgrænsningskabel kan blive beskadiget eller skåret over…

Læs mere

Hvordan klarer man den rutinemæssige vedligeholdelse af Landroid?

Med minimal vedligeholdelse fungerer din Landroid effektivt, sæson efter sæson. Din Landroid arbejder hårdt og skal rengøres og kontrolleres fra tid til anden. Dette afsnit i vores vejledning hjælper dig med at holde Landroid i god form, …

Læs mere
Ujævne græsplæner

Derhjemme selv på pisterne.

Landroids avancerede teknologi til inertiregistrering giver oplysninger i realtid om drift, hældning og hastighed for at styre hjulets drejningsmoment præcist. Op ad bakke og ned ad bakke.

Design til alle vejrforhold

Overlever alt, hvad himlen byder på.

Landroid er glad for at være udenfor i alt slags vejr. Men når det regner, ved den, at slåning kan skade dit græs, så den stopper og starter først, når græsset er tørret*.

* Denne funktion kan deaktiveres via appen
Justering af klippehøjde

Så længe du ønsker det.

Græssets længde afhænger af vejrforholdene og dine præferencer. Det er lige så nemt at justere Landroids klippehøjde til din foretrukne længde som at dreje på en drejeknap.

Sikkerhed først

Stol på robotten.

Knivskiven stopper straks med at dreje, hvis robotten løftes fra jorden.

Roligere kvarterer

Lyden af stilhed.

Benzinplæneklippere kan larme helt op til 100 dB og kræver høreværn. Worx Landroid er så stille, at dine naboer aldrig vil klage.

Få bugt med rodet

Stealth-ladestation.

Den slanke opladningsstation i den nye Landroid er næsten usynlig og ligger på et gitter, som tillader græs at vokse igennem den.

Vigtige funktioner og specifikationer

 
 
Landroid S300
WR130E
Landroid M500
WR141E
Landroid M700
WR142E
Landroid L1000
WR147E.1
Landroid L2000
WR155E
AIA intelligent navigation          
Konfigurerbar          
Automatisk firmware-opdatering          
Cut-to-Edge          
Noesis™ cloudberegning          
Multi-zone op til 4 områder          
PowerShare-batteri 2 Ah     4 Ah 5 Ah
Flydende rotorblad          
Interface/Display Keypad/LED Keypad/LED Keypad/LED Dial/LCD Dial/LCD
Wi-Fi          
Bluetooth          
Maks. hældning 35% 35% 35% 35% 35%
Forhjul 1 1 1 2 2
Skærehøjde/- bredde 20-50 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 22 cm
  Find ud af mere Find ud af mere Find ud af mere Find ud af mere Find ud af mere

Der er mere til dig i sortimentet

Undersøg alle modellerne, der er til rådighed hos vores detailpartnere

Landroids sortiment omfatter seks flere robotter til i alt 11 modeller, der alle deler den samme avancerede teknologi og unikke funktioner. Se efter, om dine detailpartnere er til rådighed, og vær på udkig efter kampagner og pristilbud.

Landroid S300
WR130E
Perfekt til græsplæner op til 300m²
Landroid M500
WR141E
Perfekt til græsplæner op til to 500m²
Landroid M500 plus
WR165E
Perfekt til græsplæner op til 500m²
Landroid M700
WR142E
Perfekt til græsplæner op til 700m²
Landroid M700 Plus
WR167E
Perfekt til græsplæner op til 700m²
Landroid L1000
WR147E.1
Perfekt til græsplæner op til 1000m²
Landroid L2000
WR155E
Perfekt til græsplæner op til 2000m²