Slik velger du den beste robotgressklipperen (uten at du angrer deg)

Enhver plen, stor eller liten, fortjener samme grad av pleie

I motsetning til konkurrenter, som kun samler funksjoner på sine største og dyreste modeller, har alle våre robotgressklippere den samme, uovertrufne teknologien, eksklusive funksjoner og kan tilpasses helt.

Krev det beste, uansett størrelse

Ikke alle robotgressklippere er laget på samme måte

Det å velge riktig størrelse av Landroid er lett, det å tilpasse en modell er det som er moro. Hvis du har trær i hagen din, trenger du et system for å unngå hindringer. Hvis du bekymrer deg for tyveri, se etter geofencing. Se også etter en brukervennlig mobilapp og muligheten til å enkelt oppgradere programvaren.

Små plener

Robotgressklippere gjør undere for små hager

Hvis du tror at den lille hagen din ikke er verdt investeringen, tenk på nytt. Det å skyve en gressklipper én gang i uka, ser kanskje ikke ut til å være noen stor sak, men vurder følgende: Det å ha en robotgressklipper vil ikke bare etterlate plenen din i vakker tilstand, men på noen uker vil gresset være tettere og grønnere enn noen gang tidligere, og med mye mindre ugress. I tillegg til dette er den vennligere mot miljøet og mye mer stillegående enn den tradisjonelle gressklipperen.

Middels store plener

Robotgressklippere er ikke (bare) for late personer

Selv om du liker å klippe plenen, kan det hende at arbeidsbelastningen blir for mye for deg. En robotgressklipper vil klippe gresset, holde ugress under kontroll og gi deg en plen som naboene vil være misunnelige på. Når du velger den beste robotgressklipperen for din middels store gressplen, vurder funksjonene for layout, slik som trær og eventuelt smale passasjer.

Store plener

Store hager krever spesifikke funksjoner

Hvis hagen din er stor, er det mulig at du kanskje bruker en gressklippertraktor. Og det var kanskje moro i begynnelsen, men deretter ble det like kjedelig som personer som legger ut maten sin på Instagram. En robotgressklipper vil spare deg dyrebar tid, men med mindre du ønsker at den skal jobbe 24/7, velg en med intelligent navigasjon, batteri med stor kapasitet og hurtiglader.

0m2

Hvis hagestørrelsen er mer bijou enn stor, trenger du ikke en robotgressklipper. Ta heller en titt på Worx Zen 20V kabelfri gress-/hekkesaks. Den er ideell for miniatyrhager og blomsterbed.

300m2

Robotgressklipperen for små hager

Worx Landroid S300

Selv vår minste robot kan tilpasses fullstendig, og den leveres med alle bjeller og fløyter på de store modellene i en design som er perfekt optimalisert for små plener.

500m2

Europas bestselgende robotgressklipper

Worx Landroid M500 Plus - 2021-modell

Det er en god grunn til at europeiske hjemeiere har valgt Landroid M500 i stedet for ethvert annet merke av robotgressklippere. Nå i oppdatert versjon leveres den med enda flere tilleggsfunksjoner.ù

700m2

Toppselgeren i sin klasse*

Worx Landroid M500 Plus - 2021-modell

Et større batteri og lengre driftstid gjør denne modellen uslåelig for mellomstore/store plener. Den har nå også en flytende disk.

* Europas bestselgende robotgressklipper i 500-700 kvm-segmentet i gjør-det-selv-butikker i 2020.
1000m2

Mesteren på tøft terreng

Worx Landroid M500 Plus - 2021-modell

Den nye modellen for store plener har et flytende disk og V-sporhjul som kan takle tøffeste terreng med robotsikkerhet.

2000m2

Det perfekte valget for svært store områder

Worx Landroid L2000

Vårt største batteri og hurtigste lader kombinert med vår patenterte AIA intelligent navigasjon dekker den store plenen din på kortere tid.

Hvor lang tid tar det å klippe plenen min?

AIA
navigasjonsteknologi
Landroid M
4h30’ per dag*
* basert på virkelig DGPS rutesporingstest
Konvensjonell navigasjonsatferd
Competitor
8h per dag

Uovertreffelig effektivitet

Mindre slitasje for plenen, mer tid til å nyte hagen

Drevet av den patenterte AIA-teknologien, navigerer Landroid effektivt på plenen din med sikkerhet og vil hvile i ladestasjonen, mens andre roboter fortsatt vandrer rundt på halvtrimmede plener. Landroid styrer ganske enkelt hver gang den når en kant; det samme som du ville forvente av en robot. Andre gressklippere stopper, rygger, stopper, snur, går fremover flere ganger før de endelig finner rett vei. Til slutt. Med Landroid betyr mindre arbeidstid færre passeringer, så mindre slitasje på gresset. Til syvende og sist kan du tilbringe mer tid til å nyte hagen og mindre tid på å bekymre deg for vedlikeholdet.

Usammenlignbar
fleksibilitet

Komplekse plener mestres

I motsetning til andre robotgressklippere som krever at du legger ned en ledevaier for å navigere gjennom smale passasjer, finner Worx Landroid alltid veien gjennom. Og enda bedre, den klipper hele passasjen og ikke bare banen over vaieren.

Enestående kantklipping

Reduser kantklippingsinnsatsen

En forargelse vi ofte hører fra robotgressklippereiere er at de manuelt må klippe kantene eller grensene som typiske robotgressklippere ikke kan nå. Vi har håndtert dette problemet ved å forskyve Landroids klippeskive, slik at den er så nært kanten som mulig*.

* tilgjengelig på utvalgte modeller

Spesifikt for gresset

Ulike arter, ulik vekst

Forskjeller i veksthastigheten mellom gressarter kan være betydelig. Det derfor det er så viktig for Landroid å vite hvilken art den håndterer. Hvis du ikke har noen peiling på hvilken gresstype du har, slår appen på sin botaniske hjerne, slik at du får hjelp til å finne ut av dette.

Spesifikt for gresset

Ulike arter, ulik vekst

Forskjeller i veksthastigheten mellom gressarter kan være betydelig. Det derfor det er så viktig for Landroid å vite hvilken art den håndterer. Hvis du ikke har noen peiling på hvilken gresstype du har, slår appen på sin botaniske hjerne, slik at du får hjelp til å finne ut av dette.

Spesifikt for jordtypen

Jordens tekstur spiller en rolle

Vannforsyningen spiller en viktig rolle i gressets helse og vekst. Men visste du at jordtekstur også spiller en rolle? Andelen av sand, småstein og leire påvirker bakkens kapasitet til å holde på vann. Er du usikker på hvilken jordtype du har? Appen vil ta deg gjennom et enkelt eksperiment for å hjelpe deg til å finne det ut.

Spesifikt for mineralene

Gjødsler du gresset? La Landroid få vite om det

Et balansert inntak av mineralnæringsmidler vil støtte vekten av gresset. Friskt gress vokser hurtigere, og klippeplanen skal gjenspeile dette. La Landroid få vite det, slik at Noesis™-algoritmen vil faktorere inn denne informasjonen samt fininnstille din Landroids klippesykluser tilsvarende.

Ujevnt
blir jevnere

En flytedisk for å kompensere for tøft terreng

Hvis plenen din ikke er like glatt som Wimbledon, vil robotklipperen mest sannsynlig måtte håndtere noen få humpete lapper. Landroids selvnivellerende kuttedisk* justerer automatisk bladets høyde til å matche den naturlige ujevnheten som finnes på de fleste plener. Dette forhindrer ikke bare bladskiven i å skalpere gresset, men forhindrer også bladene i å treffe grener som har falt ned.

* tilgjengelig på utvalgte modeller

Fremtidssikre investeringen din

Så det er ikke noe ord som utdatert

Robotgressklippere er ikke billige. Men i stedet for å stadig punge ut for en ny modell etter noen år, har vi en smartere løsning. Akkurat som din smarttelefon, leveres ny programvare sømløst til din Landroid via automatiske Over-the-air-oppdateringer. Så det betyr farvel til kostnader og hallo, bærekraftighet.

En kabelfri robotgressklipper med kraft til å dele

Gjør alt med samme batteri

Landroid drives av det samme langvarige, høyytelses PowerShare-batteriet som utstyrer alle Worx' kabelfrie redskaper. Har du behov for å blåse blader bort fra frukthagen din? På tide å fikse gjerdet med en drill/skrutrekker? Ta Worx PowerShare-batteriet fra gressklipperen, fest det på redskapet du trenger, så er du klar til å sette igang.

Gjør Landroid
til din Landroid

Det eneste modulære robotgressklippersystemet

Customisation makes Landroid truly unique. All Landroid robot grass cutters are designed to be adapted to your individual needs through the use of four modular options.

ACS

Synsgaven

Den eneste robotgressklipperen med evne til å kjøre selv

De dagene da robotgressklippere ville kjøre tilbake bort fra trær og på andre hindringer er over. Landroids Anti Collision System (ACS)-modulalternativ har ultrasonisk hindringsdeteksjon for å unngå trestammer, møbler og gjenstander som står igjen på plenen med letthet.

RadioLink

Grenseløs tilkoblingsevne

Få det beste ut av Landroids økosystem

Landroid støtter seg på skybasert databehandling for å få værinformasjon og programvareoppdateringer, men hjemmets Wi-Fi-nettverk dekker vanligvis bare en brøkdel av hageområdet. RadioLink-modulalternativet oppretter en likestilt dedikert radiotilkobling mellom din Wi-Fi-ruter og roboten, og strekker seg så langt som 500 meter.

Find My Landroid

Beskytt investeringen din mot tyveri

Tyveribeskyttelse og datatilkobling i én modul

Lisävarusteena saatava Find My Landroid -moduuli hälventää huolesi. Sen avulla voit estää Landroidia toimimasta ja jopa jäljittää robotin, jos joku on saanut päähänsä napata sen pihaltasi. Lisäksi moduuli yhdistää Landroidin Internetiin, vaikka WLAN-verkkoa ei olisi.

Off-Limits

Forenkle installasjon og gjentatte utarbeidinger

Hold roboten utenfor eksisterende og fremtidige no-go-områder

Ny trampoline? Nyplantet blomsterbed? Dette ville kreve at du omgir de nye funksjonene med vaier som er koblet til den strømforsynte kantkabelen. Med Off-Limits-modulalternativet om bord, bare legg det usynlige gjerdet rundt plenens eksisterende og fremtidige særegenheter.

Ikke bare tro hva vi sier

Supre bedømmelser, fornøyde kunder
Supre bedømmelser, fornøyde kunder

Best i test av 19 testede modeller - Landroid M700

"Vi testet 19 robotgressklippere. Den beste for det meste er Worx Landroid M700” ...

Les mer
AllesBeste, Tyskland

Best i test av 12 testede modeller - Landroid M700

"Den er hurtigere og mer fleksibel enn de andre robotgressklipperne på markedet og klipper helt til kanten." ...

Les mer
Besteitest, Danmark

Best i test av 11 testede modeller - Landroid L1000

"Vi testet Worx-klipperen i omfattende grad og var spesielt begeistrede for appen." ...

Les mer
Stern, Tyskland

Best i test av 5 modeller - Landroid L1000

"Worx Landroid L1000 klarer å skape en perfekt balanse mellom alle de nødvendige funksjonene som vi forventer fra en automatisk gressklipper." ...

Les mer
Productexperter, Sverige

Vårt valg for 2021 - Landroid L2000

"Den har automatisk planlegging, intelligent navigasjon og klipper så nært som mulig til kantene på plenen." ...

Les mer
Selectos, Frankrike

Best for mindre plener - Landroid S300

"Denne robotgressklipperen er lillesøskenet til vår Best i test og har flesteparten av dennes styrker, men koster mye mindre." ...

Les mer
Productexperter, Sverige

Anbefalt for mellomstore plener - Landroid M500

"Worx Landroid M500 er et betydelig hakk over Gardena Sileno City 500"

Les mer
Home & Smart, Tyskland

Anbefalt for smarthjemvenner - Landroid S300

"Et stort pluss for Landroid S300 er multisonestøtten"

Les mer
Home & Smart, Tyskland

Beste budsjettrobotklipper 2021 - Landroid m500

"En virkelig rimelig robotgressklipper som har alle de funksjonene du trenger, men til halv pris av andre gressklippere i denne testen."

Les mer
Bast-i-Test, Sverige

Best i Test og Best Buy av 9 modeller - Landroid M500

“M500 er en ekte arbeidshest med utmerket smidighet rundt hindringer og et intelligent operativsystem.” ...

Les mer
The Independent, Storbritannia

Redaktørens valg, Landroid L1000

“Utmerket skjæreytelse, Wi-Fi og fungerer med en mobilapp, som alle tjener det til vårt redaktørvalg for robotgressklippere.” ...

Les mer
PCMag, USA

Best i Test av 6 modeller - Landroid L1500

"Denne brukervennlige robotklipperen fungerer bra med de fleste plener og er rimelig." ...

Les mer
Mashable, Storbritannia

Best i Test og Best Buy av 3 modeller - Landroid S300

"S300 tar mange av de beste funksjonene fra sine dyrere stallkamerater og bringer dem sammen i denne rimelige pakken." ...

Les mer
Expertreviews, Storbritannia

Vårt robotvalg - Worx Landroid M

"Denne kraften gjør det mulig for brukere å glemme vedlikehold av plenen, og takket være wifi og app-grensesnitt, lar brukerne stille klippeplanen via smarttelefonene"...

Les mer
BobVila, USA

Har du noen spørsmål om Landroid?
Våre eksperter har svaret.

Veiledning for Wi-Fi-tilkobling

For å få tilgang til all tilgjengelig funksjonalitet på Landroid-klipperen din og sørge for at programvaren alltid er oppdatert, må du koble den til internett. For å koble Landroid-klipperen din til internett…

Les mer

Slik planlegger du en Landroid-installasjon

Det er ikke vanskelig å installere et Landroid-system, og enda enklere blir det hvis du har god oversikt over det du må gjøre. Ved å legge en grundig plan kan du også unngå feil...

Les mer

Legging av begrensningskabel

Begrensningskabelen avgrenser området Landroid-klipperen skal klippe. Når du har installert ladeplaten (se Korrekt installasjon av ladeplaten), kan du legge begrensningskabelen…

Les mer

Slik fungerer Landroid tidsplan

Landroid kan klippe plenen din på to forskjellige måter: Manuell eller automatisk. I denne artikkelen vil vi skissere de to forskjellige modusene, slik at du enkelt kan velge den som passer best...

Les mer

Feilmeldingen "Ledning mangler!"

Tämä ohjeistus auttaa sinua arvioimaan mahdollisen syyn ja se kertoo sinulle miten korjata kyseinen ongelma. Landroidin rajalanka saattaa vahingoittua tai leikkautua ulkoisten tekijöiden vuoksi…

Les mer

Miten huolehtia Landroidin rutiinihuollosta?

Landroid-klipperen din jobber hardt og må fra tid til annen rengjøres og kontrolleres. I denne delen finner du informasjon om hvordan du holder Landroid-klipperen i god stand slik at den leverer problemfri plenklipping i mange…

Les mer
Ujevne gressplener

Hjemme, selv på skråningene.

Landroids avanserte trege sensorteknologi gir sanntidsinformasjon om drift, stigning og hastighet for å nøyaktig kontrollere hjulenes moment. Oppover- og nedoverbakke.

Allværsdesign

Overlever alt som himmelen skyller ned.

Landroid er glad for å være ute i all slags vær. Men når det regner, vet den at klipping kunne skade gresset, så den stopper og starter ikke igjen før gresset er tørket*.

* Denne egenskapen kan deaktiveres via app
Klippehøydejustering

Så lang du ønsker den.

Gresslengden avhenger av de lokale værforholdene og dine preferanser. Justeringen av Landroids klippehøyde til din favorittlengde er like lett som å vri på en bryter.

Sikkerheten først

Stol på roboten.

Bladskiven stopper å spinne umiddelbart hvis roboten blir løftet opp fra bakken.

Stillere nabostrøk

Lyden av stillheten.

Bensindrevne gressklippere kan bli så høylydte som 100 dB og krever hørselvern. Worx Landroid er så stille at naboene dine aldri vil klage.

Bli kvitt støyen

Usynlig ladestasjon.

Praktisk talt usynlig: den glatte ladestasjonen til den nye Landroid sitter på et rutenett som gjør det mulig for gress å vokse gjennom det.

Hovedfunksjoner og spesifikasjoner

 
 
Landroid S300
WR130E
Landroid M500
WR141E
Landroid M700
WR142E
Landroid L1000
WR147E.1
Landroid L2000
WR155E
AIA intelligent navigasjon          
Konfigurerbar          
Automatisk fastvareoppdatering          
Cut-to-Edge          
Noesis™ skybasert databehandling          
Multisone opptil 4 områder          
PowerShare-batteri 2 Ah     4 Ah 5 Ah
Flytende klippeskive          
Grensesnitt/display Keypad/LED Keypad/LED Keypad/LED Dial/LCD Dial/LCD
Wi-Fi          
Bluetooth          
Maksimal skråstilling 35% 35% 35% 35% 35%
Forhjul 1 1 1 2 2
Klippehøyde/-bredde 20-50 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 18 cm 30-60 mm / 22 cm
  Finn ut mer Finn ut mer Finn ut mer Finn ut mer Finn ut mer

Det finnes mer
for deg i utvalget

Utforsk alle modeller som er tilgjengelige hos våre forhandlere

Landroid-serien inkluderer seks ytterligere roboter med totalt 11 modeller, alle deler samme avanserte teknologi og unike funksjoner. Kontroller tilgjengeligheten hos våre forhandlere og se etter kampanjer og tilbud.

Landroid S300
WR130E
Perfekt for plener opptil 300m²
Landroid M500
WR141E
Perfekt for plener opptil 500m²
Landroid M500 plus
WR165E
Perfekt for plener opptil 500m²
Landroid M700
WR142E
Perfekt for plener opptil 700m²
Landroid M700 Plus
WR167E
Perfekt for plener opptil 700m²
Landroid L1000
WR147E.1
Perfekt for plener opptil 1000m²
Landroid L2000
WR155E
Perfect for lawns up to 2000m²