Ευέλικτο και αποτελεσματικό

Το Worx Landroid βρίσκει πάντα το δρόμο του μέσα σε στενούς διαδρόμους, χωρίς να χρειάζεται να τοποθετήσετε ένα καλώδιο-οδηγό. Ακόμα καλύτερα, θερίζει ολόκληρο το διάδρομο και όχι μόνο το μονοπάτι πάνω από το σύρμα.

Το γκαζόν σας αξίζει ένα Landroid.

Το γκαζόν σας αξίζει ένα Landroid.

Μην αφήνετε άλλες ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές τυχαίας πλοήγησης να φθείρουν το γρασίδι σας με περιττούς ελιγμούς στα σύνορα. Το Landroid πλοηγείται στο γκαζόν σας με αυτοπεποίθηση χάρη στη μοναδική τεχνολογία AIA,

Απλά πιο έξυπνα, απλά πιο γρήγορα.

Όταν οι συμβατικές ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές τυχαίας πλοήγησης φτάνουν στα σύνορα, βασίζονται στη δοκιμή και το σφάλμα. Κυρίως στο λάθος. Το Landroid το κάνει σωστά με την πρώτη φορά. Κάθε φορά.

Φιλικό προς το μπάρμπεκιου

Το Landroid κάνει τη δουλειά πιο γρήγορα από τα συμβατικά ρομποτικά χλοοκοπτικά με τυχαία πλοήγηση, αφήνοντας σας περισσότερο χρόνο για να απολαύσετε το γκαζόν σας με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Βρείτε το σωστό Landroid για εσάς

Κάναμε τα ρομποτικά χλοοκοπτικά μας πιο έξυπνα για να σας δώσουμε το καλύτερο γκαζόν που είχατε ποτέ. Χωρίς κόπο.

Noesis γνωστικό αυτόματο χρονοδιάγραμμα

Η Landroid γνωρίζει τι είναι καλύτερο για το γκαζόν σας.

Το Landroid αποφασίζει αυτόνομα πώς να κουρέψει το γκαζόν σας. Με υπολογιστικό νέφος, ρυθμίζει τους κύκλους κουρέματος σύμφωνα με τον πραγματικό ρυθμό ανάπτυξης του γρασιδιού σας. Δεν υπάρχουν ρυθμίσεις. Χωρίς προγραμματισμό. Καμία εικασία.

Το Landroid το κάνει καλύτερα

Η επιστήμη πίσω από το καλύτερο γκαζόν σας.

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν τον ρυθμό ανάπτυξης του γρασιδιού σας. Η Landroid τους συνδυάζει όλους για να καθορίσει την καλύτερη θεραπεία για το γκαζόν σας. Μέρα με τη μέρα.

Το Landroid γνωρίζει για τον καιρό.

Τα συνδεδεμένα ρομποτικά χλοοκοπτικά Landroid λαμβάνουν ακριβείς κλιματικές πληροφορίες - βροχόπτωση, θερμοκρασία, ηλιακή ακτινοβολία και πρόγνωση - από τον πλησιέστερο τοπικό μετεωρολογικό σταθμό.

Συνδυάζοντας τα πάντα.

Το υπολογιστικό νέφος συνδυάζει δεδομένα και δημιουργεί έναν συγκεκριμένο αλγόριθμο που παραδίδεται καθημερινά σε κάθε μεμονωμένο Landroid. Αυτός ο βαθμός ακρίβειας είναι που σας δίνει το τέλειο γκαζόν.

Το εμμονικό ρομποτικό χλοοκοπτικό.

Το Landroid δεν αντέχει να αφήνει πίσω του άκοπες λεπίδες χόρτου. Η ειδική του λεπίδα offset* πλησιάζει όσο το δυνατόν πιο κοντά στα όρια του γκαζόν σας, αφήνοντάς σας ελάχιστο ή καθόλου κόψιμο.

Powered by Worx PowerShare

Powered by Worx PowerShare

Το Landroid είναι εξοπλισμένο με την ίδια μπαταρία μεγάλης διάρκειας και υψηλής απόδοσης που εξοπλίζει όλα τα εργαλεία μπαταρίας Worx.

Βρείτε το σωστό Landroid για εσάς

Κάναμε τα ρομποτικά χλοοκοπτικά μας πιο έξυπνα για να σας δώσουμε το καλύτερο γκαζόν που είχατε ποτέ. Χωρίς κόπο.